Ja, nå er det ni dager siden jeg fjernet mandlene. Litt vondt, mye piller og lite mat er nøkkelord for disse dagene. Men nå kan jeg glede alle med at jeg er på bedringens vei :) Tar fremdeles smertestillende, men har kutta ned pillebruken til en om dagen. De værste dagene var jeg oppe i 9 ulike piller!!! Har tatt av meg 4 kg på disse laaaange dagene - det meste er nok muskelmasse. Off jeg kjenner at det blir hardt å begynne på igjen med treningen. Får jo ikke begynne å trene på lenge enda…begynner å bli litt utålmodig nå. Men jeg får i alle fall spist en del nå da. Hadde kald kylling og ris til middag i dag, og det var ufattelig deilig!!! Jeg har vært så saltsyk de siste dagene, men salt i sårene er jo ikke så behagelig, men deg begynner å komme seg nå.

Stemmen min har heller ikke forandret seg så mye, så jeg håper jeg fremdeles kan synge når alt dette er over. De første dagene etter operasjonen klarte jeg ikke snakke. Både tunga og halsen var kjempehoven så det ble bare mumlinga…..første natta sleit jeg også litt med å puste pga av det, men det gikk heldigvis greit. Jeg har tilbrakt meste parten av tiden forann TV’n eller PC’n alt etter som hvordan formen har vært, ble jo ganske dårlig av alle pillene jeg stappa i meg. 

Ellers kan jeg meddele at jeg har fått B i alle fag i år, og det er jeg fornøyd med. Kan vell ikke si jeg har slitt meg helt ut i år. Er bare litt spent på psykologien, har visst gått glipp av en gruppeeksamen fant jeg ut, så jeg må nok ta meg en prat med studieseksjonen å høre hva greia er.

Jaja, jeg skulle egentlig bare si at jeg lever. God sommer alle sammen ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende