Dere vet hvordan sommeren er, lange late dager med mange sene kvelder. Døgnrytmen min har vært omtrent slik – stå opp i 13-14 tiden og legge seg i 3-4 tiden. I dag hadde jeg selvdisiplin nok til å dra meg opp av senga kl 10. Syns personlig at jeg har vært veldig dyktig (er et B-mennesket som det holder). Men jeg har jo ikke noe annet valg. Drar på treningssamling i morra og da er det opp i halv 7 tiden hver morgen, er redd det blir litt tungt de første dagene. Men trenern min er jo vant til å se meg svimeslått om morgenen uansett da, må bare alliere meg med noen på rommet slik at de kan passe på at jeg står opp og ikke bare skrur av alarmen og sover videre. Det er vist noe jeg har begynnt med i det siste. Husker ikke at alarmen har ringt en gang – en dårlig vane som må bort og det ganske fort.

Jeg blir borte på samling i hele 10 dager og det skal nok bli litt deilig, og litt slitsomt :) Magnus har jo også fått fri fra jobben så han er klar for samling han og. Var bekymra for at jeg måtte tasse rundt alene hehe. Etter samlingen skal jeg hjem igjen hit en tur, før jeg drar ned til Oslo igjen.

Jeg må også si at jeg har nå mottatt mitt GNIST-møre stipend på 10 000 kr. Skulle vist komme en sak i avisen men har ikke funnet det på nettet enda, men slenger ut en link til artikkelen om jeg skulle snuble over den.

Så må alle ha en riktig god morge/dag/kveld alt ettersom når dere står opp/går til sengs

Tips oss hvis dette innlegget er upassende