Uff….uff og atter uff. Nå er det leeeeeenge siden jeg har blogga, og veldig mye har skjedd på alle fronter. Vi får ta det punktvis så dette ikke blir så veldig langt ;)

Punkt nr 1 – Jeg har fått toppidrettsstatus på NIH. Dette gjør det veldig mye lettere for meg å reise rundt og allikevell få gjennomført studiet sånn någenlunde til rett tid.

Punkt nr 2 – Jeg har bestemt meg for å ta det 3. året over 2 år….vil jo gjærne gjøre det bra på skolen når man først tar seg tid til å studere.

Punkt nr 3 – jeg har hatt min første trenerjobb, og det gikk veldig bra

Punkt nr 4 – Jeg har ikke vært en dag syk siden mai, og jeg har ENDELIG fått målt fremgang!!!

Punkt nr 5 – Forbedret tiden min på testløpet opp til ullevålseter med hele 2 minutter og 8 sekunder. O2-testen gikk også mye bedre. 2 ml/kg opp fra forrige test, og denne gangen ingen hyperventilering. Fortsetter denne fremgangen blir det en knallvinter.

Punkt nr 6 – Jeg har klippet meg (tok sommerklippen litt for tidlig/sent alt ettersom hvordan man ser det)

Punkt nr 7 - begynt å trene mentaltrening og det funker!

Punkt nr 8 – skuldrene er litt vrange og anspenter etter alt skolearbeidet, og har begynt med behandling. Tar ikke dette sånn kjempe alvorlig, regner med å få bukt på problemet ganske raskt. Blir litt mindre rulleski men det begynner jo å bli glatte veier uansett.

Punkt nr 9 – skal på skiskytter samling i slutten av oktober, og satser på å få besøkt pittelillemeg og broder’n.

Ellers har det vell ikkje skjedd sånn allverden av viktige ting som jeg kan komme på akkurat nå. Er ganske sliten nå etter en skikkelig hard samling på olympiatoppen. Jeg kan konstatere med en gang at jeg ikke er noe god venn med hoppbakken i marikollen. Hoppe opp alle trappene der 6-7 ganger + 8×2 minutters drag i slalombakken er JÆVLIG slitsomt og melkesyren spredte seg som ild i tørt gress. Skal nå tilbringe resten av kvelden på sofaen og bare slappe av.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende