Ja, da er det snart duket for nye Norges Cup renn denne gangen i forbindelse med tour de Lygna. Har masa hull i hodet på en del bekjente, og noen ukjente om de vil stille som ledsager på disse rennene, men har ikke klart å finne noen. Så sånn som ting ser ut nå blir det ingen renn på meg. Kjipt men sånn er nå en gang livet. Men jeg har da mye annet å ta meg til.

Etter vinterferien var planen å dra hjem og få unnagjort noen praksistimer….så samnt Tomrefjord IL vil ha meg da. Jeg skal også være med som trener på en samling på Borteli så der får jeg i alle fall “sanka” noen praksistimer. Er ikke så greit å få til når man skal både trene og konkurrere og være på skolen på en gang. I det siste har jeg også slitt en del økonomisk. Har i hovedsak levd på en slikk og ingen ting de siste ukene. Skylder Magnus en del penger + at jeg både har husleie og nedbetaling på studielånet mitt. Jeg bare krysser fingrene for at jeg får stipendet mitt fra skiforbundet så fort som mulig. De forsvinner nok omtrent før jeg får registrert dem på konto er jeg redd. Er gla når jeg kan dra hjem…da får jeg i alle fall god og gratis mat så slipper vi å tenke på det i alle fall.

Jeg er ingen superkvinne som kan få til alt. Og når det først går utfor ser det bare til å bli værre og værre. Jeg er en vanvittig perfeksjonist og å mislykkes er aldri ett alternativ!! Skal nok komme meg gjennom dette her også på et vis

Tips oss hvis dette innlegget er upassende