Nå er 4 eksamener + en oppgave unnagjort, og jeg har sommerferie!!! Har skjelden vært så skolelei som i år. Litt bekymringsverdig med tanke på at jeg har enda ett år igjen. Men jeg skal vel klare å ro det i land. Det ser ut til at jeg får B i begge fagene mine, men med litt uflaks so kan jeg ende opp med en C i coaching…var litt uheldig med oppgavene jeg fikk på den eksamen. Men for all del C og B er ingen ting å grine for, og noen A student har jeg aldri vært. Nå er det snart duket for en samling der vi planlegger sessongen og div tester skal unnagjøres. Formen er relativt dårlig for tiden. Har ikke hatt veldig mye tid eller energi til å trene så mye i det siste. Men da er jo potensialet for en formstigning absolutt til stede ;)

Jeg har også bestilt meg flybilette til Tromsø der jeg skal tilbrine 4 dager med verdens beste vennine!! Når reisa er unnagjort må jeg flytte ut, og inn i en annen blokk. Det blir nok mye styro, skruing og bæring – bor i blokk uten heis. Mamma og pappa kunne ikke komme å hjelpe så da må jeg prøve å samle sammen noen venner som kan hjelpe, og forhåpentligvis en med bil.

Senere på sommeren ser det ut til at jeg drar til Stryn (om jeg blir invitert) for å kjøre slalom. Så i midten av Juli bærer det til Sandnes og blinkfestivalen, for så en rolig bursdagsfeiring med noen venner som stikker innom på veien til Bergen.
Oi jeg ser jo nå at jeg har mye jeg skal gjøre i sommer =) Skal jo også få prøvd å være litt hjemme og bare slappe av og trene.
God sommerferie alle sammen – og til de som ikke er så heldige og har ferie enda så skal jeg nyte friheten for dere så lenge :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende