God morgen folkens, eller god dag/snart ettermiddag. Jeg har endelig fått opp øynene igjen og innstiller meg på en hverdag med skole og hardt arbeid. I dag har jeg bestemt meg for å snu tilbake døgnet og endre mentaliteten fra daff og impulsiv til opplagt og organisert. Lettere sagt en gjort tenker noen (og jeg er en av de), men man må jo gå inn med en positiv holdning…..så da prøver vi det :D
Jeg håper alle har hatt en så fin sommer som det jeg har hatt. Kanskje en sjapp oppsumering er på sin plass.
På stryn var det helt konge, ikke de beste forholdene, men sånn er det når man får strålende sol og fine tempraturer :) Det ble desverre ingen bilder fra denne turen for det skjedde noe med kameraet mitt så alle bildene forsvant.
På leir i hurdalen var det også kjempe stas å være. Knall vær og mye kjekke folk gjorde det til en bra uke. Blinkfestivalen var da neste stopp – det var også et kjempe arrangement der vi ble tatt godt vare på + at vi fikk mye god trening. Vi gikk stafetter med to funksjonshemmede og en eliteskiskytter på hvert lag. Min lagkamerat ble da Lars Berger som forøvrig bomma 3 ganger og fikk flest strafferunder av alle. Vi endte på sisteplass 10 sek bak Håkon og Hanna som jeg skulle bryne meg mot på siste etappe. Brødrene la’be lund (er ikke helt sikker på om det er sånn de skriver det) var på de to andre lagene.
Bursdagen min/vår (jeg får vell ta med min kjære tvilling) ble feiret 3 dager til endes med besøk fra Oslo og Volda + alt av familie og naboer som var hjemme.
Nå har jeg bare noen få rolige dager før det braker løs i Torsby med en ny langrennssamling med rekrutt- og landslaget.

Nå har dere hørt hva jeg har gjort…..fortell hva dere har bedrevet tiden med i sommer?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende