Et fantastisk sted ikke så langt i fra den norske grensen. Et paradis for skiløpere som lengter etter snø, og flotte forhold for rulleski. Jeg syns det er merkelig at vi ikke har noe lignende her i Norge. Men den dagen jeg blir rik skal jeg bygge en SVÆR skitunell!!

Vell nå har jeg altså vært på samling i Torsby i 5 flotte dager. Mye god trening, og sannasol har endelig skjønt hvordan man skal gå diagonalgang. Ikke det at jeg er noe super der enda, men jeg begynner i hvert fall å skjønne tegninga :) Formen er også bedre enn tidligere…men da er det jo typisk at man blir syk. Feberen kom snikende sammen med en sår hals den siste natten. Turen hjem ble lang og slitsom…og nå ligger jeg på sofaen og syns synd på meg selv.
Hadde 40 i feber i går kveld og følte meg ganske elendig, men nå er feberen på beskjedne 38…så ting begynner å komme seg igjen. Det er så typisk at slikt skal skje på de minst praktiske tidene. Jaja det blir vell noen dager på sofaen med mye soving. Jeg får forhåpentligvis lest litt fag etter hvert som formen blir bedre. Nå skal jeg bare krølle meg sammen på sofaen og sove litt for nå er jeg sliten igjen. God natt

Tips oss hvis dette innlegget er upassende